SITE-UL ESTE MOMENTAN IN CONSTRUCTIE!
Duminică, 09 August 2020

În județul Dâmbovița, elevii au numeroase posibilități de a-și petrece vacanța într-un mod în care să se poată relaxa și să poată învăța în același timp. Un astfel de eveniment este organizat și la Fieni, unde în luna iulie, va fi organizată o tabără de vară pentru copii și tineret   , ”Fieni, 100 de ani de ciment”, aceasta fiind a 42-a etapă a programului ”Natura ne învață primii pași în viață”.

Implicați în organizarea acestui eveniment sunt mai mulți parteneri printre care  Primăria Orașului Fieni, Asociația Ecologică ”Floare de Colț”, Heidelberg Cement Group, Organizația Națională ”Cercetașii României”- Centrul Local ”Naparis” și Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, coordonarea fiind asigurată de către Asociația ”Floare de Colț”.

Cei care vor merge în această tabără vor participa la drumeții montane (Cheile Zănoagei Mari, Cheile Orzei, Cheile Zănoagei Mici), vor vizita cariera de calcar Lespezi și fosta carieră din Podul cu Florile, vor participa la ateliere de noduri, cățărare, rapel sau orientare turistică, jocuri de cercetași și se vor strânge în jurul unui foc de tabără.

La fiecare etapă vor participa câte 20 de elevi și 5 însoțitori adulți, fiecare primind cartea ”Antarctica, un colț de rai” cu autograful autoarei.

Plati Online
Strategia Locala Fieni

Newsletter


 

UNIUNEA EUROPEANA
Fondul Social European

GUVERNUL ROMANIEI
Ministerul Administratiei si Internelor
Inovatie in administratie
Programul Operational
"Dezvoltarea Capacitatii Administrative"

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European

 

Implementare si certificare sistem de integrat calitate - mediu - sanatate si siguranta ocupationala - securitatea informatiei la Primaria Fieni Pentru informatiidetaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro si www.fonduriadministratie.ro