SITE-UL ESTE MOMENTAN IN CONSTRUCTIE!
Duminică, 09 August 2020

Pentru orice unitate administrativ- teritorială, investițiile sunt foarte importante în contextul în care suntem o țară intrată recent în Uniunea Europeană și avem multe de recuperat în ceea ce privește condițiile de trai.

 

Primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, a înțeles acest lucru și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a atrage fondurile necesare unor proiecte importante pentru comunitate.

 

Unul dintre acestea constă în reabilitarea străzii Bisericii, proiect care este în derulare. Valoarea investiției este de 286643, 58 ron, fără TVA, iar durata contractului este de două luni.

 

Un alt proiect important constă în execuția unui număr de 579 de branșamente individuale la rețeaua de apă a orașului Fieni. Lucrarea presupune branșarea imobilelor (case și blocuri) la noua rețea de apă a orașului, iar perioada în care trebuie să se finalizeze este de 21 de luni.

Plati Online
Strategia Locala Fieni

Newsletter


 

UNIUNEA EUROPEANA
Fondul Social European

GUVERNUL ROMANIEI
Ministerul Administratiei si Internelor
Inovatie in administratie
Programul Operational
"Dezvoltarea Capacitatii Administrative"

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European

 

Implementare si certificare sistem de integrat calitate - mediu - sanatate si siguranta ocupationala - securitatea informatiei la Primaria Fieni Pentru informatiidetaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro si www.fonduriadministratie.ro